Aanmelden

Door een account aan te maken bij RideStrong en door gebruik te maken van onze services, behaal je het meeste resultaat in je sport van keuze (triatlon, wielrennen, mountainbiken, hiken en/of avonturieren). Ongeacht je niveau: recreatief of prestatiegericht, ben je bij ons aan het juiste adres voor het behalen van je sportieve, avontuurlijke doelstellingen. Gezelligheid en betrokkenheid voor elkaar staan hoog in het vaandel. Zo bereiken wij samen meer dan wanneer je er alleen voor staat.

  • Vrijwilliger

Vrijwilligers of stagiares zijn zeer welkom bij RideStrong. Je kunt bij ons tijdelijk komen werken als stagiair of vrijwilliger en zo ervaring opdoen bij de dagelijkse gang van zaken van RideStrong. Zo bieden wij je sterke leerkansen voor je toekomstige loopbaan als verkoper of specialist in marketing en communicatie. Hiernaast organiseren wij met regelmaat sportieve activiteiten in zowel Nederland als in het buitenland. Tijdens deze activiteiten worden onze klanten volledig ondersteund bij het behalen van hun sportieve doelstellingen. Als vrijwilliger kun je mee reizen met ons team en betrokken worden bij de organisatie van dergelijke activiteiten. Zo draag je een steentje bij aan de samenhorigheid en het vlekkenloos laten verlopen van de activiteiten.

  • Reguliere klant 

Als terugkerende klant ben je betrokken bij onze sportwinkel door regelmatig producten aan te schaffen die via de winkel verkrijgbaar zijn. Met je persoonlijke account kun je al je bestellingen bijhouden, onze nieuwsbrieven ontvangen en speciale aanbiedingen die exclusief voor jou als reguliere klant worden aangeboden.

  • Word sponsor 

Vergroot de naambekendheid van je bedrijf door sponsor te worden van onze sportwinkel. Hiermee wordt jouw merknaam nadrukkelijk onder de aandacht van al onze klanten gebracht. D.m.v. het vertonen van je logo op onze website, onze nieuwsbrieven en door naamvermelding tijdens onze activiteiten, word je zowel actief in het ondersteunen van onze klandizie bij het behalen van hun sportieve doelstellingen als bij het promoten van je eigen merknaam en/of bedrijf. 

  • Sponsor worden
    Sponsor worden

    U wilt sponsor worden en onze wielerclub financieel ondersteunen. Daar zijn wij heel blij mee! Uiteraard willen wij u ook blij maken door uw bedrijf zo goed en zo veel mogelijk in beeld te brengen. Daarvoor hebben wij enkele…

Partners 

 

 

© 2018 - 2023 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel