Fietsonderhoud

Ongeacht het type merk waarop je fietst, een goed onderhouden fiets is veel waard. Om ervoor te zorgen dat iedere rit een plezier blijft, bieden wij een onderhoudservice aan. 

Wij werken samen met gespecialiseerde wielertechnici die je racefiets of mountainbike na een onderhoudsbeurt zo goed als nieuw overhandigen. Zo hoef je geen trainingen te missen door gebrekkig materiaal. Mocht het nodig zijn onderdelen te vervangen, wordt je hier uiteraard eerst over geïnformeerd. Zo wordt voorkomen dat je voor onverwachte kosten komt te staan.

Neem contact met ons indien je wenst om gebruik te maken van onze onderhoudservice om zo snel mogelijk weer maximaal te kunnen genieten van jouw afgestelde fiets.

 • Onderhoud MTB
  Onderhoud MTB

  Na een grondige onderhoudsbeurt worden de fietsen die wij leveren met zorg en aandacht rijklaar gemaakt. Alleen met een goed onderhouden mountainbike kun je het maximale uit iedere rit halen, wanneer je door de ruige paden…

 • Onderhoud Racefiets
  Onderhoud Racefiets

  Alleen met een goed onderhouden racefiets kun je het maximale uit iedere rit halen. Laat je racefiets bij ons achter voor een onderhoudsbeurt voor onbezorgd fietsplezier!

  Een onderhoudsbeurt is inclusief:

  ∙ Kabels, ketting en…

Partners 

 

 

© 2018 - 2023 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel