Over ons

RideStrong is een initiatief geboren uit de noodzaak voor gezamenlijk, veilig en onbezorgd sporten. Hierin onderscheiden Dwight en David zich door met de klant pro-actief mee te denken. Zo nemen zij beiden graag de tijd om één op één alle vraagstukken omtrent je wielerwensen te bespreken en persoonlijk te beantwoorden. 

Op onze website RideStrong vind je een overzicht van de producten, diensten, activiteiten, reizen en overige services die door ons worden aangeboden. Het assortiment zal blijven groeien met uitgeselecteerde producten waarvan je bestellingen kunt plaatsen voor het behalen van het best mogelijke resultaaat tijdens je wieleractiviteiten.

Ook zullen er jaarlijks tours georganiseerd worden onder de slogan "Get dirty & stay young". Een bekende tour van ons is de DB2-Adventure Tourtocht. Tijdens deze tochten fiets je door de mooie bossen van Helmond en omgeving. Na het afzien en een voldaan gevoel van vies en zweterig te worden op de fiets, kun je relaxen bij de finish waar je met (soms) een BBQ, muziek, familie en overige deelnemers jouw ervaringen kunt delen. Is het feestje voorbij? Dan kun je gerust alle viezigheid van je fiets en (over)schoenen afspuiten. Je fiets is tijdens het feestje veilig gestald. 

Lijkt het je nou prachtig om eens in het buitenland te fietsen, dan durf uit je "Comfortzone" te stappen en ga prachtige uitdagingen aan. Deze reizen kunnen voor zowel racefiest als MTB worden georganiseerd. Bereid je voor op "Beat The Comfort Zone". Dit houdt in dat volledig wordt ontzorgd zodat je samen met anderen de uitdaging aan kan gaan. Deze reizen maken wij uniek en op maat voor jullie wensen en de te behalen doelestellingen. 

Heb je vragen of wil je graag meer en specifieke informatie, neem gerust contact op. Dan plannen we samen een afspraak in op onze locatie, waar we aan de RideStrong Bar jou verder gaan helpen.

 

 

Partners 

 

 

© 2018 - 2023 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel