Clinic wielrennen - Dames

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
GRATIS

Klik hier voor meer foto's

Bij RideStrong is het mogelijk om wielerclinics te geven aan dames. Wie zegt dat wielrennen alleen en mannensport is? In de afgelopen jaren is het aantal vrouwelijke fietsers en wielrensters aanzienlijk toegenomen! Neem als voorbeeld topwielrensters als Leontien van Moorsel en Marianne Vos die wereldprestaties neerzetten en een warm hart toedragen aan de vrouwelijke wielersport. Mede door deze talenten, komt de wielersport voor dames steeds meer in beeld. Aan de andere kant, waarom zou je thuis moeten blijven terwijl je man lekker aan het rondtoeren is op zijn fiets elke zondagochtend? Leer wielrennen en ga gewoon met hem mee of met je eigen vriendinnen op pad!

De kosten van een clinic bedragen 25,00 euro p.p., bij een reservering van 4 personen. Een clinic duurt tussen 1,5 tot 3 uur. Voor groepen groter dan dan 10 personen wordt er een tweede begeleider ingeschakeld. Indien beschikbaar, bieden wij materiaal te huur aan zoals fietsen of en valhelm. Gelieve ruim op voorhand te reserveren.
 

 • Benodigdheden
 1. Wielertenue of sportkleding (Bij voorkeur aansluitende kleding, met name om de benen in verband met veiligheid tijdens het fietsen). Bij natte of koude omstandigheden, gelieve meerdere dunne lagen kledij te dragen. Bij lage temperaturen draag je een thermoshirt en bij nat weer een vouwbaar regenjasje.
   
 2. Indien mogelijk, fietsschoenen klik-plaatjes. Bij het dragen van normale (sport)schoenen of overige fietsschoenen, gelieve dit op voorhand aan te geven zodat wij rekening houden met de pedalen.
   
 3. Reparatiemateriaal zoals een binnenband, draagbare pomp, bandenlichters en klein gereedschap. Dit materiaal kan ook door ons worden geregeld. De kosten hiervan bedragen 5,00 euro per setje.
   
 • Voeding

Bij fietsen hoort de nodige fysieke inspannig erbij. Afhankelijk van het niveau zal er soms vrij intensief worden gefietst. Hiervoor is het belangrijk dat de hongerklop wordt vermeden. In dit geval is het beste om broodjes met pindakaas, jam, honing, of overig zoetbeleg mee te nemen. De meer ervaren fietsers kunnen sportrepen of gelletjes meenemen voor onderwerg. Het is eventueel mogelijk om deze sportvoeding bij ons aan te schaffen. Neem een bidon met water mee. Sportdrank is alleen nodig in het geval dat er op wedstrijdniveau wordt getraind.
 

 • Na afloop

Na het fietsen is het mogelijk om gezamenlijk een van een bakje koffie te genieten. Gelieve deze wensen op voorhand bekend te maken. Wanneer de clinic langer dan 3 uur duurt, is het mogelijk om een lunch te verzorgen.

Partners

 

© 2018 - 2022 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel