Clinic wielrennen - Basis

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
GRATIS

Bij RideStrong is het mogelijk om een persoonlijke wielerclinic te volgen, gegeven door een ervaren wielercoach. Hierbij krijg je alle nodige tips en trics voor verantwoord en veilig fietsen tijdens een korte of lange recreatieve tocht. Het voordeel van een begeleider bij het nemen van een fietsclinic is dat je tegelijkertijd theorie en praktrijk leert.

De kosten hiervan bedragen 30,00 euro per uur p.p., vanaf 2 personen. Een clinic duurt meestal 1,5 tot 3 uur. Voor groepsarrangementen is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen waarbij een tweede begeleider wordt ingeschakeld voor groepen groter dan 10 personen. Voor individuele begeleiding gelden er andere mogelijkheden, vraag naar de voorwaarden. Indien beschikbaar, bieden wij ook materiaal te huur aan zoals een fiets of valhelm.
 

 • Benodigdheden
 1. Wielertenue of sportkleding (Bij voorkeur aansluitende kleding, met name om de benen in verband met veiligheid tijdens het fietsen). Bij natte of koude omstandigheden, gelieve meerdere dunne lagen kledij te dragen. Bij lage temperaturen draag je een thermoshirt en bij nat weer een vouwbaar regenjasje.
   
 2. Indien mogelijk, fietsschoenen met SPD plaatjes. Bij het dragen van normale (sport)schoenen of overige fietsschoenen, gelieve dit op voorhand aan te geven zodat wij rekening houden met de juiste pedalen.
   
 3. Reparatiemateriaal zoals een binnenband, draagbare pomp, bandenlichters en klein gereedschap. Dit materiaal kan ook door ons worden gefaciliteerd. De kosten hiervan bedragen 5,00 euro per setje.
   
 • Voeding

Bij fietsen hoort de nodige fysieke inspannig erbij. Afhankelijk van het niveau zal er soms vrij intensief worden gefietst. Hiervoor is het belangrijk dat de hongerklop wordt vermeden. In dit geval is het beste om broodjes met pindakaas, jam, honing, of overig zoetbeleg mee te nemen. De meer ervaren fietsers kunnen sportrepen of gelletjes meenemen voor onderwerg. Het is eventueel mogelijk om deze sportvoeding bij ons aan te schaffen. Neem een bidon met water mee. Sportdrank is alleen nodig in het geval dat er op wedstrijdniveau wordt getraind.
 

 • Na afloop

Na het fietsen is het mogelijk om bij ons te douchen en om te kleden indien dit gewenst is. Gelieve deze wensen op voorhand bekend te maken. Wanneer de tocht langer dan 3 uur duurt, is het mogelijk om een lunch te verzorgen.

 

Partners 

 

 

© 2018 - 2023 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel