Inschrijving gesloten

MTB Zuid Limburg - 27 nov 2022

Artikel 1 van 4 Volgende

Wil je ervaren hoe prachtig Zuid-Limburg is? Je fiets in het meest heuvelachtig gebied van Nederland! Door kleine dorpjes, paden en vooral door glooiende natuurgebieden, kun je jezelf prima vertoeven in dit pittoresque gebied. Als je dit op  een tweewieler wilt doen, kun je dat op een mountainbike of op een racefiets doen. Zuid Limburg op een mountainbike verkennen is wellicht de meest uitdagende, ruwe en avontuurlijke manier om dit te doen. 

Voor sommige personen is bovenstaande omschrijving om al reden genoeg om af te schrikken en thuis te blijven. Wij zeggen dan juist, ga erop af, wij regelen alles voor je! Van vervoer (vanuit Helmond) tot aan je helm, routes en zelfs de fiets en fietsvaardigheden. Ervaar tijdens deze prachtige dag hoe mooi het kan zijn om in dit gebied te gaan mountainbiken. 

Dit doe je volledig ontzorgd door onze begeleiding te volgen. Wij zorgen voor de fiets, de lunch achteraf en de routes. Als je geen eigen vervoer hebt, kun je met ons mee carpoolen om gezamenlijk op bestemming aan te komen. Het is bovendien een fantastische manier om kennis te maken met het mountainbiken en de Nederlandse natuur. 

Heb je al een fiets of eigen vervoer? Dan spreken we rechtsreeks in Zuid-Limburg af. De routes, douches en lunch na het fietsen worden door ons geregeld. Ga samen met vrienden en/of ontmoet nieuwe fietsvrienden tijdes deze dag.

Heb je geen fietservaring? Dan is dit ook geen enkel probleem. WIj gaan namelijk met twee verschillende groepen aan de slag. Voor beginners zoasl jou, wordt er een clinic gegeven waarin je leert remmen, schakelen en bochten nemen met de mountainbike. Zo kun je in de korste tijd de meeste kneepjes van het mountainbiken veilig leren en ervaren.

Deze dag is inclusief

  • Fietsroute: circa 40 km's voor ervaren fietsers en 20 km's inclusief clinic van 45 minuten voor beginners.
  • Gezamenlijke lunch in Zuid Limburg na het fietsen

    Optioneel:
  • Carpoolen vanuit Helmond, samen weg samen thuis!
  • Huur van fietsen en helm
  • Clinic basis MTB

Gratis aanmelden tot 31 oktober!
Bij anmelding na 1 november komen 15 euro aan servicekosten erbij.
 

Partners 

 

 

© 2018 - 2022 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel