Grime guard onderhoudsset

Artikel 1 van 1
€ 59,75 (inclusief btw)

Revolutionaire fietstechnologie voor het reinigen, beschermen en effectieve smeren van racefietsen, mountainbikes of elektrische fietsen.

De Grime Guard is een nieuw, innovatief en uniek product. De eenvoudig aan te brengen beschermer zorgt ervoor dat de schijfremmen en velgen niet vies of vet worden gemaakt je de ketting en aandrijflijn van je fiets schoonmaakt. Zo wordt een lastige klus een stuk gemaakt.

De Grimmige opvangbake waarin alle overtollige vuile olie en reinigingsvloeistof wordt opgevangen anders, op je werkvloer, straattegels, tapijt of grasmat komt terecht.

  • In een mum van tijd inclusief
  • Ketting en cassette blijven vrij draaien
  • Voorkomt vervuiling van remblokken en -schijven
  • Geschikt voor gebruik van een veilige kettingreiniger en -smeerolie zoals PrimeShine
  • Vuil, overtollig reinigingsmiddel en oliedruppels worden in het reservoir opgevangen.
  • Herbruikbaar

De Grime Guard kan niet echt worden gebruikt om schijfremmen en remoppervlakken te voorkomen. Met als resultaat dat fiets langer voortvloeit uit je kostbare, slijtbare onderdelen langer meegaan.

Gebruik de Grime Guard samen met onze Monkey Juice Gel fietsreiniger, een speciaal ontworpen ontvetter, een speciaal ontworpen vuil gemakkelijk kunt verwijderen. De Muck Monkey kettingborstel is handig om groter uit de ketting en tandwielen te schrapen.

Het professionele smeermiddel van Tru-Tension met wolfraam is uniek in zijn soort, speciaal ontworpen voor gebruik op racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Met deze revolutionaire smeerolie smeer je snel en gemakkelijk alle bewegende onderdelen van je fiets in en zorg je ervoor dat ze langer meegaan, in alle weersomstandigheden. Onze smeerolie verspreidt zich 40% sneller dan normale en is de beste keuze voor die tijdens hun rit geen geluiden geluiden horen en de bewegende onderdelen van hun fiets tegen slijtage beschermen.

Specificatie Omschrijving
Informatie: Hoe u uw Grime Guard-bundel gebruikt?
*Monkey Juice in concentraatvorm wordt verzonden om de noodzaak om water te vervoeren te verminderen*
Stap 1: Open de Grime Guard en schuif achter de cassette
Stap 2: de Sluit Grime Guard achter de cassette.
Stap 3: Was je fiets en aandrijflijn met Monkey Juice Gel Bike Cleaner
Stap 4: Schud het vuil op de ketting met de Muck Monkey
Stap 5: Breng wolfraam smeermiddel voor alle weersomstandigheden aan

Partners

 

© 2018 - 2022 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel