Rondje Brabantse kluis - 30 juni 2022

Artikel 1 van 5 Volgende
GRATIS

Donderdag 30 juni wordt er een wielertraining door David verzorgd in het vertrouwde rondje, de Brabantse kluis. Het is een omloop van circa 6 kilometers met twee viaducten waarop je lekker op snelheid omhoog kan fietsen. De wielertraining duurt circa anderhalf uur inclusief aanloop en terugweg. Wij vertrekken vanuit het Sport Medisch Centrum Born to Succeed. 

Voor de liefhebbers en bij goed weer, wordt de training met een bakkie koffie bij Herberg de Brabantse Kluis afgesloten. Het zal dan wel donker zijn, dus neem in dat geval je veiligheidslichtjes voor op je fiets mee!

Omschrijving

Aangezien het om een gesloten route gaat, kunnen deelnemers van ieder niveau aan deze training meedoen. Voor aanvang van de training wordt een korte brieving gehouden waarin uitgelegd wordt wat er van je wordt verwacht tijdens de training. 

Het beste is om in groepjes van vergelijkbaar niveau te fietsen voor een uitdagende en afwisselende training. Houd rekening mee dat je op de openbare weg fietst!

Kosten

Deze is de 1ste wegtraining van het seizoen en is dus geheel kosteloos! Alleen je koffie en gebak bij de Herberg gelden voor eigen kosten.

Specificaties

 • Aanvang
  19.30 uur bij Born to Succeed, Straakvense Bosdijk 96 te Helmond
   
 • Duur
  Inclusief warming-up en terugfietsen, circa anderhalf uur. Effectief trainen, een uur met afwisselend tempo.
   
 • Niveau
  Het is een training dus het niveau is geheel open en vrijblijvend! Voor de beste ervaring, kom je samen met een trainingsmaatje om met elkaar te sparren en elkaar uit te dagen tijdens de uitgevoerde opdrachten.

Partners

 

© 2018 - 2022 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel