Cycling club

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 75,00 (inclusief 9% btw)

Door actief lid te worden van RideStrong ontvang je meerdere voordelen per jaar:

  • Gezamenlijke trainingen
  • 3x HealthCheck en sportanalyse
  • Jaarlijks een wielertrainingsprogramma

Hiernaast wordt er een wielertenue voor de wielerclub gemaakt. Zo kun je iedere keer dat je op pad gaat laten zien dat deel uitmaakt van een team. Je staat er niet (meer) alleen voor!

Trainingen en gezamenlijke activiteiten worden aangevoerd door sportcoach en triatleet David Bakker. Wanneer je een HealthCheck, sportanalyse of aanvullende adviezen voor het fietsen nodig hebt, dan kun je bij hem terecht.
 

Veel gestelde vragen
 

~ Ik heb geen racefiets ~
Wanneer je geen racefiets hebt, is het mogelijk om een racefiets aan te schaffen via onze club. Wij gaan op zoek naar de meest geschikte fiets voor je, zodat je hiermee vooruit kunt. Met alle zorg en aandacht, word je tegen een voordelige prijs van een hoogwaardige fiets voorzien. Deze wordt dan ook uiteraard op maat afgesteld.

~ Ik heb nog nooit op een racefiets gezeten ~
Dit is geen enkel probleem! Bij aanmelding bij onze wielerclub ontvang je in eerste instantie een vrijblijvende les om kennis te maken met de racefiets. Zo leer je stapsgewijs alle do's en don'ts over wielrennen. Hierna word je bij een groep ingedeeld die het beste bij je huidig niveau past. Stapsgewijs leer je veilig en lekker snel fietsen.

~ Ik ben een beginnende fietster, is het niveau niet te hoog voor mij? ~
Alle nieuwe leden worden door wielercoach David Bakker gescreend. Dat wil zeggen dat je fysieke conditie en gezondheid eerst in kaart wordt gebracht. Naar aanleiding van het gesprek wordt duidelijk gemaakt wat voor niveau het beste bij je past. Zo hoef je niet bang te zijn dat je gelijk op een te hoog niveau wordt ingedeeld.

~ Mijn racefiets heeft onderhoud nodig ~
Voor onderhoud van je fiets kun je gerust je racefiets bij ons afgeven. Wij werken samen met wielerspecialisten die ervoor zorgen dat je fiets ten alle tijde tiptop in orde is. Je kunt je fiets bij Born to Succeed te Helmond afgeven en enkele dagen later ontvangt je de fiets helemaal opgeknapt terug. Graag van te voren contact met ons opnemen.

~ Ik heb geen wielerkleding, waar kan ik deze aanschaffen? ~
Born to Succeed heeft een shop-in-shop bij de Adventure Store te Mierlo-Hout. Zij hebben een breed assortiment aan hoogwaardige wielerkleding en accessoires. Hiernaast wordt jaarlijks een nieuw wielertenue voor de club gemaakt. Zo kun je ervoor kiezen om tegen een voordelige prijs een compleet wielertenue aan te schaffen bij de wielerclub.

Algemene voorwaarden

  • Bij alle wielertrainingen ben je verplicht om een gecertificeerde valhelm te dragen.
  • Op het moment dat je betaald hebt, ga je akoord met de algemene voorwaarden.
  • Een lidmaatschap bij RideStrong is één jaar geldig en deze wordt per jaar verlengd.
  • Je bent ervan bewust dat fietsten op de openbare weg risico´s met zich meebrengt.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en voor die van de andere weggebruikers.
  • Je respecteert ten alle tijde de verkeersregels en gaat zorgvuldig met andere weggebruikers om.
  • Tijdens gezamenlijke wielertrainingen hanteer je de op voorhand afgesproken gedragscode van de club.

Partners

 

Merken

 

 

 

© 2018 - 2021 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel